OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI

Najbolj učinkovita in dolgotrajna metoda za izboljšanje organskega uvrščanja spletne strani med iskalnimi zadetki spletnih iskalnikov.

Večja učinkovitost pri spletnih iskalnikih. 100% organska.

Ključ do optimizacije spletne strani ne leži v zvijačah in bližnjicah. Naša SEO optimizacija je izvedena tako, kot je treba. Uvrščanje vaše spletne strani bo znatno izboljšano, več obiskovalcev pa boste pridobili na povsem naraven način.metoda-kljucnih-besed

METODA KLJUČNIH BESED

Uspešna metoda SEO optimizacije temelji na najbolj uporabljenih iskalnih izrazih in z njimi povezanih ključnih besedah. Naša izkušena ekipa SEO strokovnjakov ve, kako poiskati in izbrati ključne besede, ki bodo najbolj ustrezale vaši poslovni dejavnosti.

S podrobno študijo vaše panoge in vaše konkurence ter s temeljitim poznavanjem vedno spreminjajočih se algoritmov najbolj priljubljenih spletnih iskalnikov bo naša ekipa strokovnjakov sestavila seznam ključnih besed, ki jih stranke vnašajo v iskalnik, ko iščejo vam podobno podjetje.

Z izbiro pravih in učinkovitih ključnih besed boste kmalu opazili, kako hitro bodo te pritegnile veliko več spletnega prometa.

Preberite več

ANALIZA KONKURENCE

SEO optimizacija je nadvse konkurenčna metoda. Že na samem začetku in med načrtovanjem optimizacije pozorno pregledamo in spremljamo vaša konkurenčna podjetja. S pomočjo omenjene analize lahko ustvarimo učinkovit postopek optimizacije ter vaš pristop spremenimo v nadgradnjo njihovega.

S poznavanjem metod in učinkovitosti vaših konkurentov lažje optimiziramo vašo stran, ji omogočimo boljšo vidnost in k obisku privabimo več potencialnih strank.

Preberite več
analiza-konkurencenacrtovanje-in-izvedba

NAČRTOVANJE & IZVEDBA

Poznate rek, ki pravi »zlahka pridobljeno, hitro izgubljeno«? Isto velja za hitre rezultate optimizacije. V našem podjetju se optimizacije lotimo korak za korakom, pri tem pa posebno pozornost namenjamo metapodatkom, možnostim za nadaljnji razvoj vsebine in drugim izboljšavam, ki imajo opazen in dolgotrajen učinek na spletne iskalnike.

Preberite več

PISANJE VSEBINE

Spletna stran, nenehno posodobljena s kakovostno vsebino, vam bo prinesla visoko raven verodostojnosti, ki je algoritmi spletnih iskalnikov ne morejo spregledati. Naša ustvarjalna ekipa ustvarja visoko kakovostna spletna mesta s pomočjo objav, prispeva pa tudi uporabne članke in kratke prispevke z raziskovalnimi študijami – vse boste seveda odobrili vi – ter še veliko stvari, ki bodo znatno vplivale na višje uvrščanje vaše spletne strani na spletnih iskalnikih.

Preberite več
razvoj-vsebine

druzbeni-mediji

DRUŽBENI MEDIJI

Začetno prepoznavnost svoje blagovne znamke lahko spremenite v zvestobo kupcev omenjeni blagovni znamki, če svojo ciljno skupino potrošnikov dosežete tudi preko spletnih strani družbenih medijev. To je za spletni iskalnik zelo pomemben kazalec, hkrati pa bo to pripomoglo k vaši spletni prisotnosti na nekaterih spletnih mestih z veliko obiskovalci.

Preberite več

GRAJENJE POVEZAV

Zunanja povezava iz druge spletne strani na vašo stran bo povečala količino vašega spletni promet in opaznost pri spletnih iskalnikih, vendar se je treba ob tem zavedati, da ima pred količino vedno prednost kakovost.
Uporaba praznih povezav je neustrezna, saj spletni iskalniki spletne strani s praznimi povezavami hitro kaznujejo. V našem podjetju ustvarjamo odlične in kakovostne povezave, ki pripomorejo k verodostojnosti vaše spletne strani in bodo kos vsem algoritemskim spremembam spletnih iskalnikov. Z uporabo kakovostnih zunanjih povezav bo vaša spletna vidnost še večja.

Preberite več
grajenje-povezav

lokalna-seo-optimizacija

LOKALNA SEO OPTIMIZACIJA

Ali bi radi dosegli boljše organsko spletno uvrščanje med uporabniki iz vaše regije? Nudimo vam lokalno SEO optimizacijo, ki se osredotoča na uporabnike iz vaše regije. Tako boste zagotovili, da bodo vaša finančna sredstva vložena v kupce, ki so najbolj pomembni za vaše podjetje.

Preberite več

SEO OPTIMIZACIJA VIDEO POSNETKOV

Vključevanje optimiziranih video posnetkov na spletno stran lahko znatno prispeva k organski optimizaciji; stran bo z optimiziranimi video posnetki bolj vidna in bo pritegnila veliko več obiskovalcev. V našem podjetju poskrbimo za boljšo vidnost vaših video vsebin, tako da jih bodo uporabniki in spletni iskalniki našli veliko lažje.

Učinkovitost, s katero spletni iskalniki najdejo video posnetke, ki so vključeni na vašo spletno stran, je odvisna od številnih dejavnikov. Nanjo med drugim vplivata tudi ime datoteke in njene meta oznake. Zagotavljamo vam, da boste z optimizacijo svojih video posnetkov veliko bolj vidni spletnih iskalnikom.

Preberite več
seo-optimizacija-video-posnetkov

spletna-analitika

SPLETNA ANALITIKA

Ali veste, kolikšna je učinkovitost vašega spletnega delovanja? Če je odgovor „ne“, potem najbrž tvegate dobičkonosnost svojih trženjskih strategij.

V našem podjetju imamo na voljo mnogo orodij, s katerimi merimo kazalce učinkovitosti spletnih strani, z omenjenimi meritvami pa vam lahko priskrbimo mnogo uporabnih podatkov o vaših obiskovalcih. Izvedeli boste, od kod prihajajo, koliko časa preživijo na vaši spletni strani, katere spletne strani najbolj obiskujejo in še veliko več. Kot še nikoli poprej boste razumeli interakcijo med spletnimi obiskovalci in vašim podjetjem.

Preberite več

BREZPLAČNA OCENA SEO OPTIMIZACIJE

Bi radi izvedeli več o optimiziranju vaše spletne strani? Naša izkušena ekipa bo brezplačno ocenila vašo spletno učinkovitost pri spletnih iskalnih orodjih.

Če ste popolnoma novi na področju spletnega trženja ali pa če je bila vaša spletna stran že optimizirana – naša ekipa strokovnjakov bo brezplačno ocenila vašo SEO optimizacijo in določila najboljši pristop do izboljšave optimizacije na vaši spletni strani (on-site optimizacija) in izven strani (off-site optimizacija). Za vas to ne predstavlja nobene obveze, naročilo storitve pa se ne bo smatralo kot vzpostavitev pogodbenega razmerja. Gre le za naš prvi korak do optimizacije vaše spletne strani.

Preberite več
brezplacna-ocena-seo-optimizacije