Družbeni mediji

druzbeni-mediji

Kaj pa strategije z družbenimi mediji, ki se bodo obrestovale v boljšem digitalnem odtisu, ne le v večjem številu »všečkov«? Bi radi, da vas ljudje opazijo? Bi radi razširili svojo ciljno skupino strank in povečali njihovo zvestobo vaši znamki?

Spletni iskalniki in stranke obožujejo družbena omrežja. Ali jim nudite tisto, kar iščejo? Strategije, ki vključujejo družbena omrežja, niso nekaj, kar lahko enostavno prepustite svojemu pripravniku ali novemu pomočniku. Udejstvovanje v svetu družbenih medijev je ključna komponenta vaše spletne prisotnosti, zato lahko slabo upravljanje le-teh pusti nepopravljive posledice na vašem ugledu in spletnem uspehu.


STRATEGIJA IN UPRAVLJANJE

Uporaba družbenih omrežij v zasebno rabo ni zahtevna. A zadeva se precej spremeni, če hočemo družbene medije uporabljati v korist našega podjetja, saj to zahteva premišljeno analitiko in strokovno kompetenco.

Lahko vam pomagamo ponovno zasnovati vaš družbeni profil in ustvariti kampanjo, ki bo pritegnila mnogo uporabnikov. Vaše podjetje bo postalo vidno v svetu družbenih medijev in si tako na vseh večjih družbenih omrežjih pridobilo zvesto skupino strank.


IZKORISTITE DRUŽBENO OBVEŠČANJE

Pri uvrščanju spletnih strani dajejo spletni iskalniki velik pomen družbenem označevanju – več pozornosti kot pritegnete, bolj bodo uporabniki pozorni na vaše podjetje na družbenih omrežjih, bolj boste uspešni pri spletnih iskalnikih in bolje se boste uvrščali med rezultate iskanja.

Pri vzpostavljanju povezave s ciljnimi skupinami potrošnikov smo pomagali že številnim podjetjem iz različnih panog – od podjetij iz težke industrije, do B2B podjetij in spletnih trgovin. Poleg tega pritegnemo k sodelovanju uporabnike družbenih omrežij, ki z družbenim obveščanjem pripomorejo k večji učinkovitosti pri uvrščanju.


USTVARJANJE IMENA

V digitalnem svetu lahko slab ugled na vaše podjetje vpliva že v roku nekaj ur. Zato morate biti še posebej pozorni na to, kaj o vas pravijo uporabniki. V nasprotnem primeru so posledice lahko katastrofalne.

Ne tvegajte svojega težko pridobljenega ugleda in uspeha. Za vas imamo na voljo sredstva in izkušnje, s katerimi bomo pozorno nadzorovali vaš spletni ugled. Spremljali bomo negativne in pozitivne komentarje o vas, ter jih čim prej prijavili ali nanje odgovorili v najkrajšem možnem času. Vedno boste seznanjeni s tem, kaj uporabniki pravijo o vas, ter tako lažje vzdrževali pozitivno spletno podobo.Največja težava pri optimizaciji s pomočjo družabnih mrež je iskanje privlačne tematike za vsebino, ki bo resnično pritegnila vašo ciljno skupino.

Izkoristite programje podjetja ANGELIS. Številne stranke in partnerji so z našo pomočjo prihranili že veliko denarja in delovnih ur. Programska oprema preišče družbena omrežja in poišče najbolj privlačne objave z določeno tematiko. Ekipam, ki se ukvarjajo z vsebino in družbenimi mediji, tako ni treba zapravljati časa z iskanjem teme, ki je trenutno najbolj »in«.