Grajenje povezav

grajenje-povezav

Optimizacija, ki bo vzdržala nenehno spreminjajoče se algoritme in vam zagotovila dobro spletno prisotnost.
BOLJŠE POVEZAVE POMENIJO BOLJŠE UVRŠČANJE

Spletni iskalniki ne ocenijo in razvrstijo vaše spletne strani zgolj na podlagi vsebine, ki se nahaja na strani, in izbranih ključnih besed. Zanje sta prav tako pomembni količina in kvaliteta zunanjih povezav na vašo stran. Vaša stran se bo uvrstila mnogo bolje, če zanjo ustvarite nekaj vhodnih povezav – le-te so iz vidika spletnih iskalnikov za vašo spletno stran namreč pomembna izboljšava. Poiskali bomo možnosti za grajenje povezav na avtoritativnih spletnih straneh in ustvarili zunanje povezave, ki bodo ugodno vplivale na algoritme spletnih iskalnikov in posledično izboljšale vaše uvrščanje.

Z ustvarjanjem kakovostne vsebine za večje, sorodne spletne strani bomo povečali vaš spletni doseg in izboljšali vašo spletno prisotnost; tako se bo vaša stran večkrat pojavljala med iskalnimi rezultati. Razvijamo in priskrbimo vsebine, kot so gostujoče blog objave, spletna sporočila za javnost, infografike, vsebine za družbene medije, vnosi v direktorij…

Vaša spletna stran bo imela veliko koristi od kakovostnih vhodnih povezav, ter tudi od povezave, ki jo ustvarimo s številnimi drugimi stranmi. Vaše podjetje bo bolj vidno, s svojo izkušenostjo pa se bo lahko pohvalilo tako na strani kot izven strani, kar vam bo omogočilo, da dosežete širšo ciljno skupino strank in potencialnih strank, ki jih bo pritegnila vaša stran.


LOKALNE IN DRUŽBENE MOŽNOSTI

Krajevne objave in družbena omrežja so prav tako dragocena priložnost, ki jo morate izkoristiti za grajenje povezav. Pomagali vam bomo optimizirati svojo prisotnost na omenjenih straneh, saj boste prek teh v stik stopili z večjo ciljno skupino strank in svojo spletno vsebino lažje širili po spletu.


ODPRAVLJANJE ŠKODE ZASTARELIH METOD OPTIMIZACIJE

Spletni iskalniki, kot so Google, Bing in Yahoo! nenehno spreminjajo algoritme svojih iskalnikov, da bi lažje razločili med kakovostnim grajenjem povezav in grajenjem, ki se osredotoča zgolj na količino. Ne samo da ustvarjanje praznih povezav ne bo imelo nobene koristi za vašo stran, ampak lahko celo škoduje vašemu uvrščanju.

V podjetju ANGELIS posedujemo znanje, izkušnje in tehnološka sredstva, s katerimi imamo pregled nad vsemi vhodnimi povezavami – tistimi, ki vaši strani prinašajo koristi, in tistimi, ki njenemu uvrščanju škodujejo. Slabo uvrščanje, ki je nastalo kot posledica zastarelih metod grajenja povezav in slabe SEO optimizacije, lahko popravimo oz. izboljšamo ter s pomočjo bolj primernih priložnosti za grajenje kakovostnih zunanjih povezav ponovno vzpostavimo dobro uvrščanje.


KAKOVOSTNO GRAJENJE POVEZAV

Niso vsa podjetja, ki se ukvarjajo z grajenjem povezav, enako zanesljiva. Nekatera si pri grajenju povezav pomagajo kar z najemanjem zunanjih izvajalcev ali uporabo spam programske opreme. V podjetju ANGELIS pa smo se tega lotili drugače in v podjetju zaposlili usposobljenega strokovnjaka za grajenje povezav. Povezave gradimo s pomočjo odlične programske opreme industrijske kakovosti, s katero lahko spremljamo vsako zgrajeno povezavo in ohranjamo posodobljen pregled nad povezavami, ki jih je vzpostavilo naše podjetje. Naše stranke so vedno na tekočem z našim napredkom, saj jim vsak mesec pošiljamo povzetek poročila oz. rezultate grajenja povezav.

Obstaja veliko načinov grajenja povezav, ki se nenehno spreminjajo, zato je bistvenega pomena, da to nalogo zaupate podjetju, ki je vedno na tekočem in redno posodablja svoje znanje. Naši pristopi h grajenju povezav so “optimizaciji prijazni”. Pri grajenju se ne poslužujemo najetih povezav niti ne izmenjujemo povezav z drugimi stranmi.

V podjetju ANGELIS verjamemo v dobro prakso in gradimo povezave tako, kot je treba – to je edini način, s katerim lahko spletne strani uspešno in dolgotrajno optimiziramo. Če bi radi izvedeli več o naših storitvah grajenja povezav, o dobrih in slabih pristopih h grajenju povezav ali se posvetovali z enim izmed naših strokovnjakov, stopite v stik z nami in se dogovorili se bomo za posvet. Če želite, lahko za vas brezplačno pripravimo tudi prilagojen SEO optimizacijski načrt za grajenje povezav.