Lokalna SEO optimizacija


Notice: Undefined index: ”5″ in /var/www/angelis.si/wp-content/themes/angelis-2018/rt-framework/functions/rt_shortcodes.php on line 1003

lokalna-seo-optimizacija

Potencialne stranke so vsepovsod. Dajte nam priložnost in pomagali vam jih bomo najti.

VEČ LOKALNEGA SPLETNEGA PROMETA

Ali vaša spletna stran pritegne pravo vrsto uporabnikov? Če imate v lasti lokalno podjetje ali bi se radi osredotočili na določeno regijo, se morate naučiti usmerjati spletni promet na svojo spletno stran. Pomagali vam bomo pri lokalni SEO optimizaciji in kupcem iz vaše regije omogočili, da vas bodo lažje našli. Povečajte količino organskega spletnega prometa, saj je ravno ta najpomembnejši za uspešnost vaše spletne strani.


CELOSTNI PRISTOP

V lokalno optimizacijo spletnih strani so vključene različne organske metode iskanja, s katerimi se poveča spletni promet določene ciljne skupine kupcev. Optimizacija je zasnovana na uporabi ključnih besed, značilnih za določeno regijo. Z njihovo pomočjo je uspešnost pri ciljni skupini strank iz določene regije veliko večja, kar je najbolj pomembno pri lokalni SEO optimizaciji. Prav tako bodo omenjene ključne besede do vas privedle potencialne stranke, ko bodo le-te iskale podjetje, kot je vaše.

Z lokalnim pristopom k vsebinskemu marketingu, stalnim pregledom nad omembami vašega podjetja na spletu in z optimizacijo lokalnih oglasov bomo znatno izboljšali vašo spletno vidnost pri ciljni skupini kupcev iz izbrane regije.


LOKALNA PODOBA IN OBVEŠČANJE PREK DRUŽBENIH MEDIJEV

Ali ste ustvarili profil podjetja na straneh z lokalnimi oglasi in na straneh, kjer se predstavljajo storitve? Udejstvovanje in posodabljanje profila na omenjenih straneh je ključnega pomena, če želite pritegniti ciljno skupino kupcev znotraj določene skupnosti. Interakcija s strani uporabnikov, njihovo mnenje in ocene ter lokalni oglasi, kot so tisti na Google+, bodo spletnim iskalnikom priskrbeli pomembne informacije, ki bodo vplivale na uvrščanje vaše spletne strani. Zgradili in uredili bomo vaš spletni profil – tako bodo lokalni kupci vaše podjetje našli lažje kot kadarkoli prej.


ZAGOTOVITE SI BOLJŠO LOKALNO PRISOTNOST

Stopite v stik z nami, če želite izvedeti več o tem, kako lahko optimiziramo vašo lokalno prisotnost, jo spremljamo in izboljšamo. Izboljšajte spletno vidnost vašega podjetja na lokalnih spletnih iskalnikih. Strokovnjaki iz lokalnega iskalnega marketinga v podjetju ANGELIS vedo, kako povečati spletno vidnost vašega podjetja med lokalnimi rezultati iskanja in izboljšati vaše organsko uvrščanje.

Dandanes morajo biti pokrite vse osnove v zvezi s spletnim marketingom in prepoznavnostjo blagovne znamke. Postavitev lokalnega SEO profila in ustrezno upravljanje le-tega igra zelo pomembno vlogo pri izboljševanju prepoznavnosti vaše blagovne znamke. V podjetju ANGELIS smo si nabrali že veliko izkušenj in vemo, kako strankam pomagati razširiti podjetje s pomočjo lokalne SEO optimizacije. Na voljo imamo različna orodja, s katerimi zagotavljamo, da so ključne informacije vsake stranke oz. njenega podjetja (ime, naslov in kontaktni podatki) dosledno navedene na vseh večjih spletnih iskalnikih in pomembnejših zbiralnikih lokalnih profilov. To bo v veliko pomoč spletnih iskalnikom (kot je Google) pri uvrščanju vaše spletne strani višje med rezultati iskanja in ko bo posameznik iz vaše regije iskal podjetje ali vrsto storitev, kot jih nudite vi, bo vaše podjetje med prvimi na seznamu.


V podjetju ANGELIS se zavedamo, da sama postavitev profila pač ni dovolj. V našem podjetju bomo podrobno pregledali vašo tržno nišo in poiskali prave ključne besede in našli pravi pristop, s katerim bomo ciljali nanje, da bi tako izboljšali vašo lokalno SEO vidnost. Če iščete lokalno SEO podjetje, potem vam ni treba iskati dalje – našli ste spletne rešitve ANGELIS.