Načrtovanje in izvedba

nacrtovanje-in-izvedba

Končni rezultat naše SEO optimizacije je dolgotrajno učinkovit, obenem pa metode optimizacije vseskozi razvijamo, da bi tako omogočili učinkovito uvrščanje spletne strani v spletnih iskalnikih.

Naš poglavitni cilj je uspešna optimizacija spletne strani, s katero ustvarimo rezultate in koristi, ki niso le trenutni, ampak se osredotočamo predvsem na dolgoročne koristi. Na spletnem tržišču bo uspešno deloval le zelo premišljen pristop. Pri izdelavi vaše spletne strani se poslužujemo konkurenčnih metod, ki dokazano obrodijo dobre rezultate z dolgotrajnim učinkom.


TEHNIKA SEO OPTIMIZACIJE

Naši SEO strokovnjaki bodo pri optimizaciji sodelovali z vami in si tako pridobili dober vpogled v vaše poslovne cilje ter na podlagi tega ustvarili celosten načrt za izboljšavo opaznosti vašega podjetja na spletu. Lotimo se notranje in zunanje optimizacije z željo ustvariti spletno stran, ki bo pritegnila pozornost spletnih iskalnikov.

Začenši z osnovami konkurenčne SEO optimizacije bomo vašo stran sistematično predelali in ji omogočili tehnološko prednost. Postopek optimizacije vključuje grajenje zunanjih povezav (vhodnih in izhodnih), prenovo zemljevida strani, optimizacijo metapodatkov in URL-jev, optimizacijo video in slikovnih datotek, optimizacijo HTML kode in še veliko več.


NEIZRABLJENE PRILOŽNOSTI ZA OPTIMIZACIJO

Učinkovite in uspešne metode SEO optimizacije niso zasnovane zgolj na vnosu ključnih besed. Naša ekipa SEO strokovnjakov in spletnih razvijalcev bo podrobno pregledala kodo vaše spletne strani, meta oznake, URL-je ipd., da bi odkrila neizkoriščene možnosti optimizacije. Spremembe naštetih elementov bodo povprečnemu uporabniku nevidne, znatno pa bodo vplivale na spletne iskalnike.


VZDRŽEVANJE AVTORITATIVNE SPLETNE STRANI

Vašo stran učinkovito prestrukturiramo z načrtovanimi optimizacijskimi metodami, nato pa izdelamo dolgoročen načrt za ustvarjanje vsebine.

Spletni iskalniki, kot je npr. Google, pripisujejo veliko pomen sveži in kakovostni vsebini (objave na blogih, študije primerov, članki itd.). Z ustvarjanjem nove vsebine in z rednim posodabljanjem spletne strani bo vaša stran ostala optimizirana in aktualna, obdržala pa bo tudi svojo avtoritativnost, s pomočjo katere se bo uspešno visoko uvrščala med rezultate iskanja.