Pisanje vsebin

razvoj-vsebine

Vaša spletna stran mora biti vedno posodobljena s svežo in kakovostno vsebino. Mi vam lahko pomagamo.

Vsebina vaše spletne strani je eden izmed najpomembnejših dejavnikov, ki prispeva k dobremu uvrščanju strani med rezultate iskanja. Če bo vaša spletna stran posodobljena z optimizirano vsebino, bodo spletni iskalniki dobili ravno to, kar iščejo, in vašo spletno stran uvrstili visoko. V našem podjetju uporabljamo različne pristope do optimizacije, na voljo pa imamo tudi izkušene pisce. Ti bodo ustvarjali novo vsebino, ki bo zvesto zastopala vašo blagovno znamko in izboljšala vašo spletno učinkovitost.


KAJ POČNEMO

Z našimi storitvami ustvarjanja vsebine vam omogočamo dotok različnih vrst vsebine, ki bo pritegnila tako spletne iskalnike kot nove spletne obiskovalce. Priskrbimo vam lahko različne vrste vsebin: blog objave, študije primerov, strani s pogosto zastavljenimi vprašanji, bele knjige, infografike, okrožnice/biltene,…

Vsebina, ki jo ustvarimo, je optimizirana v skladu s trenutnimi industrijskimi standardi in bo pritegnila tako vaše uporabnike kot spletne iskalnike, ter tako izboljšala uvrščanje vaše spletne strani.


VAŠE PODJETJE, VAŠA ZNAMKA

Razumemo, kako pomembna je vrednost vaše blagovne znamke v digitalnem svetu, zato boste vedno vi tisti, ki dokončno odobri našo priskrbljeno spletno vsebino. Tako boste gotovi, da je vsebina, ki jo priskrbimo, res pravi odraz vašega podjetja in vaših vrednot. Oblikovana grafična podoba in reklamna besedila, ki ju bomo priskrbeli za vas, bosta ravno taka, kot če bi si ju oblikovali sami – vaša ciljna skupina kupcev ne bo prepoznala razlike.


NAŠA OBLIKOVALSKA EKIPA

Zagotavljanje stalnega dotoka sveže in kakovostne vsebine je lahko časovno zelo potratna naloga. Včasih je težko skrbeti za nove blog objave, študije primerov in razpošiljati mesečne ali celo tedenske okrožnice.

Tu vam na pomoč priskočimo mi. V podjetju ANGELIS imamo namreč na voljo ekipo ustvarjalcev, ki vam lahko zagotovi zanesljivo, natančno in svežo vsebino, ki bo znova in znova dokazovala avtoritativnost vaše blagovne znamke na spletu. Nudimo vam vse na enem mestu – omogočamo vam vse, kar potrebujete, od optimizacije in pisanja reklamnih besedil do strokovnih storitev iz grafičnega oblikovanja. Lahko ste gotovi: z nami bo vaše vsebinsko trženje v najboljših rokah.