SEO optimizacija video posnetkov

seo-optimizacija-video-posnetkov

Si želite, da bi vaše video posnetke našlo in si jih ogledalo več ljudi? Povečajte svoj spletni promet s pomočjo naših preverjeno učinkovitih optimizacijskih strategij.

SODOBEN OGLAŠEVALSKI MODEL

Video posnetki znatno pripomorejo k boljšemu uvrščanju vaše spletne strani med spletnimi rezultati, saj dlje zadržujejo obiskovalce na strani in večajo stopnjo konverzij – a le če so ustrezno optimizirani. V našem podjetju imamo na voljo orodja za ustvarjanje sveže in optimizaciji prijazne video vsebine, ki bo znatno pripomogla k vidnosti vaše spletne strani na spletnih iskalnikih.


KAJ JE SEO OPTIMIZACIJA VIDEO POSNETKOV?

Ni potrebno posebej omenjati, da zabavni in poučni video posnetki obiskovalcem vaše strani prinašajo veliko koristi. V primeru, da so le-ti ustrezno optimizirani, pa prinašajo tudi veliko koristi SEO optimiziranosti spletne strani.

Spletni iskalniki, kot je npr. Google, ne »gledajo« video posnetkov tako kot ljudje, ampak prečešejo le njihove podatke in kodiranje. Naša SEO ekipa ustvarja kazala strani z vašimi video posnetki in s tem Googlu omogoča, da jih uspešno indeksira med rezultati iskanja v svojem brskalniku.

S pomočjo optimizacije se bodo vaši video posnetki med spletnimi zadetki uvrščali višje ter uporabnikom omogočili neposreden dostop do vaše spletne strani, ne samo do YouTubovega kanala.


DODATNE KORISTI SEO OPTIMIZACIJE VIDEO POSNETKOV

SEO optimizacija video posnetkov s pomočjo ANGELISa vam ne omogoči le boljšega spletnega uvrščanja, ampak prispeva tudi k izboljšanim možnostim za upravljanje z video posnetki.
Na voljo so sledeče možnosti izboljšave:

Slika visoke ločljivosti (HD) na katerikoli napravi
Minimalen čas medpomnjenja
Vdelani družbeni gumbi za deljenje video vsebin na družbenih omrežjih
Popolna integracija s platformami za avtomatizacijo trženja (kot je npr. Hubspot)
Vdelovanje video posnetkov na stran

Optimizirani video posnetki bodo gledalce pritegnili in jih spodbudili, da se odzovejo z deljenjem le-teh na družbenih omrežjih in tako pripomorejo k rasti vaše tržne znamke ter povečani spletni vidnosti.


PODROBNA ANALIZA

Omogočamo vam dostop do podrobnih podatkov o gledalcih, s pomočjo katerih lahko preučite odziv uporabnikov in na podlagi tega izboljšujete uporabniško izkušnjo na vaši spletni strani. Imeli boste pregled nad obilico podatkov, vključno z:

Kdaj so uporabniki prenehali z gledanjem video posnetka
Katere dele posnetka gledajo ponovno in katere preskočijo
Kolikokrat si posamezni uporabnik ogleda isti video posnetek
Od kje pridejo obiskovalci na vašo stran
Kateri video posnetek najbolj znatno vpliva na stopnjo konverzije gledalcev

S pomočjo teh podatkov boste dobili pregled nad trendi, se seznanili z vzorci ogleda vaših obiskovalcev in tako poleg vašega marketinškega pristopa bolje razumeli tudi poslovanje na splošno. Dobili boste podatke v konkretnih številkah – kdo so vaši gledalci, od kje prihajajo in kaj jih najbolj pritegne.

Posvetujte se z enim izmed naših SEO strokovnjakov še danes, če želite izvedeti več o tem, kako lahko ANGELIS poveča uspešnost vaše spletne strani na spletnih iskalnikih in pri obiskovalcih.