Spletna analitika

spletna-analitika

Celovita poročila o vaši stopnji uspeha in učinkovitosti vaše optimizacijske metode.


IZMERITE SVOJO UČINKOVITOST V KONKRETNIH ŠTEVILKAH

Nočemo tvegati ničesar, še posebej pa ne vašega uspeha. Spletna analitika igra pomembno vlogo pri spletnih marketinških kampanjah. Z njeno pomočjo boste dobili informacije, ki vam bodo pomagale bolje razumeti vedenjske vzorce spletnih obiskovalcev, kakšni so njihovi interesi in kakšne njihove preference.


SPREMLJAJTE SVOJE KLJUČNE KAZALNIKE USPEŠNOSTI

Določimo in redno spremljamo ključne kazalnike uspešnosti vaše spletne strani ter opazujemo vedenje vaših uporabnikov na strani in izven strani. Naša poročila na podlagi spletne analitike vsebujejo podatke o uspešnosti vaše marketinške kampanje in podatke o tem, kako obiskovalci komunicirajo z vašo spletno stranjo. Spremljamo sledeče dejavnike:

Skupno število zadetkov, ki vodijo na vaše spletno mesto
Količino edinstvenih obiskovalcev spletne strani
Geografsko lokacijo vaših obiskovalcev
Od kje so obiskovalci napoteni na vaše spletno mesto
Najbolj obiskane strani vašega spletnega mesta
Dolžino obiska
Stopnjo odzivnosti na oglase (CTR)
Stopnjo odboja in še veliko več

Za vas bomo oblikovali poročilo s pregledom o vedenjskih vzorcih vaših spletnih obiskovalcev. Poročilo bo v obliki konkretnih podatkov, s pomočjo katerih boste bolje razumeli svoje spletne obiskovalce in potencialne stranke, ki obiščejo vašo stran. Na podlagi poročila bomo lahko osnovali tudi ustrezne popravke in tako izboljšali vašo stopnjo konverzije.


IZBOLJŠAJTE VAŠO SPLETNO PRISOTNOST

S pomočjo spletne analitike boste pridobili informacije, ki vam bodo olajšale delo in končno se boste lahko osredotočili na svoje poslovne cilje. Z določitvijo osnovnih smernic vedenja uporabnikov in ustreznim prilagajanjem vaše spletne kampanje boste dosegli višjo stopnjo konverzije.

Stopite v stik z nami, če želite izvedeti več o tem, kako ustvarjamo poročila na podlagi spletne analitike, kaj vse lahko storite z omenjenimi podatki in kako lahko s tem prispevate k donosnosti svoje naložbe.