GOOGLE ADWORDS

Trajna strategija za povečevanje spletnega prometa in pridobivanje uporabnikov, ki aktivno iščejo podjetje, kot je vaše.

VEČ KLIKOV OBETAVNIH STRANK, VEČ KUPČIJ

Kampanje plačljivega iskanja so lahko zelo učinkovite, a hkrati tudi zelo časovno potratne in kompleksne. V podjetju ANGELIS imamo izkušnje in strokovno znanje. Spremljali bomo vašo oglaševalsko kampanjo in jo nenehno ustrezno prilagajali, da bo ostala konkurenčna in dobičkonosna.metoda-kljucnih-besed-google-adwords

METODA KLJUČNIH BESED

Vsak pristop k oglaševanju na klik se mora začeti s pazljivo zasnovanim seznamom ključnih besed. Te so namreč gradniki vaše strategije, ki pomagajo pri določanju najbolj ustrezne rabe vašega proračuna in pri vrednotenju vaših potencialnih strank. Podrobno se seznanimo z vašim poslovnim delovanjem, s panogo in konkurenčnimi podjetji ter analiziramo ključne besede, ki jih uporabniki najbolj pogosto izberejo. Z izbiro stroškovno učinkovitih primerkov ključnih besed nato oglase postavimo pred največje možno število ustreznih potencialnih strank v okviru zmožnosti finančnih sredstev, ki ste jih namenili oglaševanju.

Preberite več

USTVARJANJE & IZVEDBA

Ko preučimo vaše ciljno občinstvo in konkurenčna podjetja, naši oglaševalski strokovnjaki razvijejo in izvedejo strategijo za doseganje uporabnikov, ki jih bodo najverjetneje pritegnili vaši oglasi. Z njeno pomočjo nato oblikujemo premišljeno reklamno besedilo in lansiramo vašo kampanjo oglaševanja na klik na večje spletne iskalnike, kjer bo vaš oglas takoj začel dobivati klike in vračati vašo naložbo.

Preberite več


optimiziranje-in-testiranje

OPTIMIZACIJA & TESTIRANJE

Že prvi dan sodelovanja bomo začeli spremljati uspešnost vašega oglaševanja na klik, ga piliti in pazljivo spremljati vaše število klikov, porabo proračuna in splošen odziv uporabnikov.

Z rednim spremljanjem in optimiziranjem se lahko osredotočimo na uporabnike, ki so že pokazali zanimanje. Nenehno spremljamo in testiramo vašo kampanjo, da bi tako zagotovili učinkovito delovanje in ohranili donosnost naložbe.

Preberite več

POROČANJE & ANALITIKA

Pripravili bomo redna poročila o uspešnosti vaše kampanje, ki bodo vsebovala podatke v konkretnih številkah o donosnem izkoristku vašega proračuna.

V poročila naših strokovnjakov bo vključena tudi analitika trenutnega poteka vaše strategije in podatki o donosnosti naložbe, iz katerih bo razvidna vrednost vašega oglaševanja na klik in to, katere izmed strategij so najbolj donosne.

Preberite več
seo-analiza

mobilne-strani-google-adwords

MOBILNE STRANI

Če v oglaševanje ne boste vključili svojega mobilnega občinstva, potem ne boste le zamudili določenih priložnosti, ampak začeli tudi zaostajati.

Mobilni trg se nenehno razvija in ne kaže, da se bo to kaj kmalu zaustavilo. V podjetju ANGELIS oblikujemo oglase, prilagojene mobilnim napravam, ter jih postavljamo na mobilna družbena omrežja – prav pred nos vašega ciljnega občinstva.

Preberite več

BREZPLAČEN PREGLED VAŠEGA OGLAŠEVANJA NA KLIK

Ali veste, kako uspešno deluje vaše oglaševanje na klik? Naša ekipa strokovnjakov bo popolnoma brezplačno analizirala vašo trenutno kampanjo in vam posredovala svojo oceno.

Ne glede na to, ali sami upravljate lastno kampanjo oglaševanja na klik ali pri tem sodelujete z oglaševalsko agencijo – vašo kampanjo bomo pregledali, ocenili ter vas seznanili z morebitnimi možnostmi za izboljšavo. Bi radi analizirali svojo uspešnost in razumeli svoj potencial? Mi vam ponujamo popolnoma brezplačen in neobvezujoč pregled.

Preberite več
brezplacen-pregled-vasega-oglasevanja