Mobilne strani

mobilne-strani-google-adwords

Mobilne naprave, ciljno usmerjene strategije in ogromno potenciala – dobrodošli v novem svetu mobilnega spleta.

Naj vaša spletna stran naredi dober vtis na malih in velikih zaslonih. Pametni telefoni niso le za klicanje. Vse več potrošnikov se na svoje ročne napravice zanaša tudi za vsakodnevno brskanje po spletu, mobilni trg pa je postal prevelik, da bi ga preprosto spregledali.


BOLJŠA IZPOSTAVLJENOST PRI MOBILNIH ISKANJIH

Med spletnim brskanjem prek mobilnega telefona se oglasi na mobilnem spletnem iskalniku prikazujejo popolnoma enako kot na računalniku. A oglaševanje s plačljivim iskanjem na mobilnih napravah deluje po svojih lastnih smernicah, in če veste, kako ga kar najbolj izkoristiti, si lahko obetate zelo donosno naložbo.

V podjetju ANGELIS vemo, kako kar najbolj učinkovito izkoristiti vaša finančna sredstva v namen oglaševanja, saj ustvarjamo vrste oglasov, na katere se mobilni uporabniki najbolj odzivajo. S funkcijami kot sta »klic s klikom« in prikazovanje oglasa glede na geografski položaj naša oglaševalska ekipa razvija oglase, ki uporabnike spodbujajo k odzivu, in jih prikazuje ciljnim potrošnikom – kjerkoli že so.


NOVA VRSTA PRIKAZNIH OGLASOV

Pametni telefoni in tablice imajo manjše zaslone, vendar to ne pomeni, da so ti iz oglaševalskega stališča vredni kaj manj. S prikaznimi oglasi, zasnovanimi posebej za mobilne naprave, naša marketinška ekipa cilja na potrošnike, ki uporabljajo mobilni splet in svoje najljubše aplikacije, ter izboljšuje vidnost vašega podjetja pri potrošnikih, ki so veliko na poti.


OBLIKA IN FUNKCIONALNOST NA MAJHNIH ZASLONIH

Spletne strani, ki uspešno delujejo na zaslonih osebnih računalnikov, niso vedno funkcionalne tudi na manjših zaslonih. Potrošniki bodo zelo verjetno zapustili spletno mesto, ki ni optimizirano za mobilne strani, in se ne bodo vračali nazaj.

Ne bodite eno izmed takih spletnih mest. Z uporabo najnovejše tehnologije za mobilni splet in z odzivnim dizajnom vašo stran optimiziramo in vanjo vključimo funkcije, ki bodo uporabnike pritegnile na vaše spletno mesto, ne glede na to, katero napravo bodo uporabljali.


ODKRIJTE POTENCIAL MOBILNIH NAPRAV

Marketing na mobilnem spletu je hitro rastoča panoga, z nenehnim razvojem tehnologije pa se razvija tudi naš pristop. Če želite izvedeti več o tem, kako lahko izkoristite mobilni trg in povečate izpostavljenost vaše blagovne znamke, stopite v stik z nami še danes.