Poročanje in analitika

seo-analiza

Spremljajte razvoj svoje oglaševalske kampanje in povečajte donosnost!

S spremljanjem in pridobivanjem podatkov iz vaše oglaševalske kampanje lahko ustvarimo uspešno strategijo in optimiziramo porabo vašega proračuna.

Naše storitve spletnega oglaševanja vključujejo redna poročila in analize na osnovi natančnih meritev uspešnosti vaše kampanje. Zbiramo in preučimo podatke o uspešnosti delovanja vaših oglasov in o vaših potencialnih strankah, kar nam omogoča izboljšavo vaše oglaševalske strategije in povišanje donosnosti naložbe.


CELOVITA ANALIZA USPEŠNOSTI DELOVANJA

Ekipa strokovnjakov v podjetju ANGELIS ima na voljo tehnologijo in strokovno znanje, s pomočjo katerih spremlja in preučuje vaše rezultate delovanja. Nadzorujemo učinkovitost posameznih oglasov, ki je ocenjena na podlagi stroškov, klikov in količine konverzij.

Z oceno ključnih kazalnikov uspešnosti vašega plačljivega iskanja določimo točno vrednost vsakega klika. Sledimo vidnosti vaše strani, jo primerjamo s konkurenčnimi in ohranjamo raven izpostavljenosti, ki vam bo zagotovila večje število klikov in konverzij potencialnih strank.


KRATKOROČNE IN DOLGOROČNE STRATEGIJE

Na podlagi tekočih meritev uspešnosti delovanja, prednostnih poslovnih ciljev in vedenja konkurence določimo najbolj ustrezne prilagoditve vaše kampanje.

Preučimo pretekle podatke o uspešnosti delovanja in razpoznamo trende (znotraj vaše panoge in vaše industrije) za oblikovanje uspešne kratkoročne in dolgoročne oglaševalske strategije. S poročili in strokovnim vpogledom zagotavljamo, da vaša spletna oglaševalska kampanja stalno napreduje in doseže celotni potencial.


SPROTNA POROČILA O KAMPANJI

V okviru naših spletno-oglaševalskih storitev vam nudimo poln dostop do rednih poročil o kampanji, v katera bodo vključeni podatki o porabi proračuna in donosnosti kampanje. Seveda bo vse navedeno v jasnih in preprostih izrazih. S konkretnimi in razumljivimi podatki vam bomo pokazali, kako se vaše ciljno občinstvo odziva na vašo spletno oglaševalsko kampanjo in kako to vpliva na vašo uspešnost spletnega delovanja.

S pregledom nad omenjenimi podatki boste lažje razumeli vlogo in koristi spletnega marketinga.

Posvetujte se z enim izmed naših strokovnjakov in se pozanimajte o tem, kako lahko povečate svojo donosnost prek izboljšanih metod spletnega oglaševanja.