PRIKAZNI OGLASI

Povezovanje s ciljno skupino strank na najpomembnejših spletnih mestih.

Izboljšajte prepoznavnost svoje blagovne znamke pri potrošnikih. S pomočjo naprednih metod in pridobljenih podatkov postavimo vaše podjetje prav pred vašo ciljno skupino strank.prikazni-oglasi

PRIKAZNI OGLASI

Pri podjetju ANGELIS izkoristimo stalen dotok podatkov in na podlagi tega, postavimo vaše prikazne oglase ravno tja, kjer bodo najbolj učinkoviti in tako hitro povrnili vašo naložbo.

Pozorno spremljamo kazalnike uspešnosti vaše kampanje in zagotavljamo, da za vložena finančna sredstva dobite največ – najbolj opazno in učinkovito postavitev oglasa vedno, kadar je mogoče.

Naša ekipa strokovnjakov iz spletnega marketinga skuša doseči uporabnike, ki vam bodo prinesli največ koristi, najde pa jih na spletnih straneh, ki jih najbolj pogosto obiskujejo.

Preberite več

REMARKETING oz. PONOVNO TRŽENJE

Z našimi storitvami ponovnega trženja se boste lahko povezali z najbolj dobičkonosnimi strankami za vaše podjetje: strankami, ki so že izkazale zanimanje za vaše podjetje ali storitve.

Z remarketingom, usmerjenim na ciljno skupino potrošnikov, prikazujete oglase skupini strank, ki je vašo stran že obiskala in je z njo že seznanjena. Ponovno trženje je v veliko pomoč pri ohranjanju prepoznavnosti tržne znamke in pomaga pritegniti izgubljene potencialne stranke.

Preberite več
ponovno-trzenje


Advertisements on Facebook are displayed on a computer monit

FACEBOOK OGLAŠEVANJE

Facebook je eno izmed najbolj obiskanih spletnih mest. Če želite uspešno oglaševati na Facebooku, se morate trženja tam lotiti z inovativnim pristopom, ki bo izstopal med konkurenco.

Ponujamo vam celovite storitve Facebook oglaševanja, s katerimi vam bomo pomagali povezati vaše podjetje in potencialne stranke na tem pomembnem družbenem omrežju. Vaša ciljna skupina vas bo opazila hitreje, če se boste oglaševanja lotili strateško, oglase osredotočili na uporabnike in ohranjali dobro vidnost svojega profila.

Preberite več

REMARKETING NA FACEBOOKU

Facebook je eno izmed najpomembnejših spletnih mest tudi kar se tiče remarketinških oglasov, ki vas bodo ponovno povezali s strankami. Z našimi remarketinškimi storitvami bo vaše podjetje izstopalo med svežimi objavami na Facebooku in pritegnilo dovzetno ciljno skupino. Količina edinstvenih uporabnikov na Facebooku sega čez milijardo, zato je to družbeno omrežje z visoko količino spletnega prometa odlična priložnost za ponovno trženje.

Preberite več