Facebook oglaševanje

Advertisements on Facebook are displayed on a computer monit

Strateški pristop, ki je ravno pravi za vas, če želite biti opaženi na najbolj priljubljenem družbenem omrežju na svetu – Facebooku. Prek njega stopite v osebni stik vašo ciljno skupino potencialnih strank!

Facebook, eno izmed najbolj priljubljenih spletnih mest, vsakodnevno obišče več sto milijonov uporabnikov, med katerimi se seveda znajde tudi mnogo oglaševalcev. Če želite izstopati med svojo konkurenco, morate postati več kot le kratka pavza za uporabnika.

Podjetje ANGELIS vam z izbiro usklajenih, ciljno usmerjenih in prilagodljivih strategij omogoča, da vaše podjetje opazijo potencialne stranke na tem največjem družbenem omrežju.


PROMOVIRANE OBJAVE IN VEČ

Naše strategije oglaševanja na Facebooku so prilagojene za vsakega uporabnika posebej. Prilagajamo predvsem postavitev in tip oglasa, ki bo za vaše podjetje najbolj uspešno deloval. Vključno z oglasi na strani in promoviranimi objavami v rubriki Novice – ki je statistično gledano najbolj dragocen oglasni prostor, ki ga ponuja to omrežje – vam naše oglaševalske kampanje ponujajo najbolj vidno postavitev, ki je na voljo za vaš proračun.


OSREDOTOČANJE NA NAJBOLJ POMEMBNE POTENCIALNE STRANKE

Facebook ima več kot milijardo uporabnikov po celem svetu, zato res nima smisla, da bi oglaševali za vse. Izkoristimo marketinški vmesnik tega omrežja za čimbolj uspešno iskanje vaše ciljne skupine kupcev, kdorkoli in kjerkoli že so.

Naša ekipa trženjskih strokovnjakov skuša doseči najbolj pomembne potencialne stranke, na osnovi njihove starosti, geografskega položaja, zanimanja in še več, ter tako kar najbolj izkoristi vaš proračun, naj bo ta velik ali majhen. Če imate lokalno ali mednarodno podjetje, Facebook za vas predstavlja neprecenljivo spletno okolje, v katerem lahko stopite v stik s svojimi kupci.


MOŽNOSTI REMARKETINGA

Imamo tehnologijo, s katero lahko dosežemo uporabnike, ki jih je vaša znamka prek spleta že pritegnila. Tako lahko vedno pritegnemo vaše potencialne stranke v različnih stadijih prodajnega cikla. Če bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljamo svojo remarketinško tehnologijo, prek katere najdemo uporabnike, ki so nedavno obiskali vaše spletno mesto in kako z njeno pomočjo izboljšujemo prepoznavnost znamke med najbolj pomembnimi potencialnimi strankami, stopite v stik z nami.