Prikazni oglasi

prikazni-oglasi

Izpostavljenost blagovne znamke na najbolj priljubljenih spletnih straneh pomaga povečati prepoznavnost blagovne znamke na pravih mestih!

Pristop s prikaznim oglaševanjem vam zagotavlja zelo dobro priložnost za predstavitev vaše blagovne znamke v spletnem svetu. S pomočjo naših izkušenj in inovativnosti ciljamo na uporabnike znotraj vaše ciljne skupine. Uporabnike najdemo na podlagi tega, katere spletne strani so obiskali in na podlagi drugih podatkov, ki smo jih zbrali o njih.


VRHUNSKA POSTAVITEV OGLASA NA STRANEH Z VELIKO SPLETNEGA PROMETA

Da bi ustvarili vrsto prepoznavnosti znamke, ki bo osredotočena na stranke in bo le-te tudi pritegnila, ni dovolj, da preprosto postavimo nekaj oglasnih pasic. V podjetju ANGELIS s svojim predanim pristopom uspešno urejamo vašo kampanjo prikaznega oglaševanja in zagotavljamo, da bo vaš oglas opazila prava ciljna skupina kupcev – ravno tista, ki bi jo radi dosegli.

Vaše oglase prikazujemo na vseh straneh našega obsežnega omrežja in vam tako priskrbimo dragocen oglasni prostor na najbolj obiskanih novičarskih straneh, straneh z zabavno vsebino in še veliko več. Naši trženjski strokovnjaki bodo sodelovali z vami, da se bodo tako prej seznanili z vašo ciljno skupino kupcev in našli uspešen način, kako jo doseči.


ODKRIVANJE PRAVIH KUPCEV ZA VAŠE OGLASE

Z izkušnjami, ki so jih pridobili v različnih panogah, naši oglaševalski strokovnjaki sodelujejo z velikimi in malimi podjetji, oblikujejo in uspešno izvajajo kampanje prikaznega oglaševanja.

Pazljivo bomo ustvarili vašo oglaševalsko kampanjo in se pri tem osredotočili na najbolj uspešne metode, s katerimi ciljamo na in pritegnemo ciljno skupino kupcev. Le-te bodo osnovane na specifičnih značilnostih panoge in glede na geografsko območje in zanimanje cilje skupine strank.


UPRAVLJANJE OGLAŠEVALSKE KAMPANJE

Potem ko lansiramo vašo kampanjo prikaznega oglaševanja, bomo le-to pozorno spremljali in sledili njenemu napredku. S pomočjo inovacij na področju programske opreme bomo pregledali rezultate uspešnosti in posledično prilagodili vašo oglaševalsko kampanjo, če bo to potrebno. Pri tem se bomo osredotočili na vašo uspešnost in izbrali tisti pristop, ki bo najbolj donosen glede na vašo naložbo.


PODROBNA POROČILA O NAPREDKU IN SPLETNA ANALITIKA

S spletno analitiko bomo vedno na tekočem glede uspešnosti vašega prikaznega oglaševanja; da bi zagotovili trajnostno in neprekinjeno kakovost, bomo kampanjo prilagajali, če bo to potrebno.

Celoten postopek bo popolnoma transparenten. Z uspešnostjo vaše oglaševalske kampanje vas bomo seznanjali prek podrobnih poročil o napredku.