USTVARJALNOST

Vaša blagovna znamka o podjetju pove veliko. Ali veste, kaj pravi?

Najboljši oglaševalski pristopi se začnejo z razvojem blagovne znamke. Za vašo blagovno znamko bomo osnovali temelje, ki ji bodo omogočili dolgoročni razvoj.


 

UVELJAVLJANJE BLAGOVNE ZNAMKE

Značaj vašega podjetja mora biti usklajen s sodobnim potrošnikom. Pomagali vam bomo razviti značaj. Naši oglaševalski strokovnjaki se bodo poučili o vsem, kar je potrebno vedeti o vašem podjetju, in zasnovali blagovno znamko, ki bo predstavljala in zastopala vaše vrednote. Blagovna znamka je namreč skupek več dejavnikov: grafične zasnove in sestavljenega besedila, njen strokovni značaj pa se tvori preko nespremenljivega in prepričljivega sporočila.

Preberite več

 

SPLETNO OBLIKOVANJE

SPLETNO OBLIKOVANJE

Za dobro uvrščanje spletne strani pri spletnih iskalnikih je ključnega pomena preprostost uporabe. Vaša stran mora zadovoljiti tako vaše spletne obiskovalce kot indekse spletnih iskalnikov. Ravno zaradi tega spletne strani testiramo na uporabnikih, da bi vam lahko tako zagotovili, da je vaša spletna stran hitra, privlačnega videza in vaše spletne obiskovalce spreminja v nove stranke.

Preberite več

 

e-poslovanje

E-POSLOVANJE

Postanite del dobe e-poslovanja, v kateri ne boste več vezani na zahtevne in težavne ter zastarele tehnike storitev za stranke. Razvoj elektronskega poslovanja omogoča, da uberete popolnoma nov pristop k opravljanju svoje dejavnosti – povečuje učinkovitost in omogoča, da tehnologija namesto vas opravi dobršen del obveznosti.

Preberite več

 

mobilna-stran

MOBILNE STRANI

Mobilnikom prijazne spletne strani (Responsive web design) so obvezne in ne gredo nikamor; če svoje strani ne prilagodite mobilnim zaslonom, boste zaradi tega gotovo na slabšem. Naše mobilne spletne strani so razvite s pomočjo naprednega spletnega programiranja, so elegantnega videza in zelo uporabne na kateri koli ročni napravi.

Preberite več

TISKANI MEDIJI

Tiskano gradivo vam trenutno omogoča veliko več možnosti kot kadarkoli prej. Dajte nam priložnost in pokazali vam bomo, kaj vse lahko storimo za vas.

Preberite več