E-poslovanje

e-poslovanje-storitev

 

Bi radi dohajali tekmovalno digitalno tržišče? Ne glede na to, kako veliko je vaše podjetje – z ANGELISovo pomočjo boste izstopali med tekmeci.

Pri uspešnem e-poslovanju velikost ni toliko važna kot strategija. V podjetju ANGELIS imamo na voljo orodja in tehnike, s katerimi bomo vaše e-poslovalnico postavili v prvo vrsto na tržišču. Z vhodnim marketingom spoznavamo, kaj najbolj pritegne stranke, podrobno pa smo seznanjeni tudi z delovanjem spletnih poslovalnic. V našem podjetju imamo vse, kar potrebujete za uspešno poslovanje prek spleta.

Razvoj e-trgovanja napreduje z veliko hitrostjo. Le deset let nazaj so bile najbolj priljubljene brezplačne telefonske številke, preko katerih so stranke naročale izdelke, zdaj pa smo vstopili v dobo interneta in elektronskega poslovanja, kjer nismo več vezani na obremenjujoče in zastarele pristope k storitvam za stranke. Sodobne metode elektronskega poslovanja so nadomestile stare pristope k trgovanju, med glavnimi prednostmi spletnega poslovanja pa gotovo izstopata povečana učinkovitost in uporabnost tehnologije, ki delo opravlja namesto vas.

Naše podjetje se ukvarja z razvojem in oblikovanjem e-prodajaln, v katerih lahko stranke dostopajo do spletnih katalogov, si ogledujejo spletne galerije fotografij in z lahkoto nakupujejo s pomočjo različnih spletnih nakupovalnih košaric in poenostavljenih postopkov obdelave kreditnih kartic. Vse je avtomatizirano in skladno z novimi merili preprostosti in priročnosti poslovnih transakcij.

Z uporabo naštetih elementov na vaši spletni strani boste prihranili veliko časa in se tako lažje osredotočili na vsakodnevne aktivnosti. Pregled nad zalogo in izvrševanje plačil bo enostavnejše kot prej, zahvaljujoč novostim na področju plačilnih sistemov in programskih rešitev elektronskega poslovanja. Z lahkoto boste sledili nakupom, vzpostavljali stik s strankami, spremljali njihove želje in tako izboljšali njihovo nakupovalno izkušnjo, stranke pa se bodo z veseljem vračale nazaj.

Upravljanje spletne trgovine je bilo včasih dokaj zapleteno. Dovolite, da vam pomagamo in olajšamo vaše delo. Ne glede na to, ali si želite preoblikovati svojo spletno trgovino ali pa ste popolnoma novi na področju elektronskega poslovanja, s spletnimi rešitvami ANGELIS vam bomo pomagali oblikovati vašo spletno trgovino in poenostavili njeno upravljanje.


POENOSTAVLJENO ELEKTRONSKO POSLOVANJE

Ne veste, kje bi sploh začeli? Brez skrbi. Oblikujemo uporabne in varne spletne trgovine, ki so enostavne za vodenje, ne glede na vaše dosedanje izkušnje s spletnim poslovanjem.

Spletne prodajalne, ki jih oblikujemo v podjetju ANGELIS bodo primerne tako za začetnike kot za izkušene v spletnem poslovanju. Z našimi spletnimi rešitvami boste v vaši spletni prodajalni z lahkoto spremljali zalogo, prodajali in dostavljali izdelke.


ENOSTAVNE REŠITVE

Naša spletno-prodajna platforma vsebuje mnogo orodij, ki vam bodo pomagala pri rasti podjetja. Med njimi lahko najdete analize in prilagojen sistem za upravljanje zalog, možnosti za uporabo kuponov s kodami in ocenjevanje izdelkov ter možnost za ustvarjanje seznama strank in še veliko več. Če boste imeli na voljo vsa orodja, ki jih potrebujete, potem se boste lažje osredotočili na svoje vsakodnevno poslovanje.


SPLETNE PRODAJALNE, IZDELANE PO MERI ZA VSAKO PANOGO

S spletnimi rešitvami ANGELIS poenostavimo spletno poslovanje malih in velikih podjetij. Pobrskajte po naši galeriji in si oglejte pestro paleto naših po meri izdelanih spletnih prodajaln, ter stopite v stik z nami, če želite izvedeti, kako vam lahko pomagamo pri začetku poslovanja preko spleta.


ANGELIS je inovativno podjetje, ki se ukvarja z izdelovanjem in oblikovanjem spletnih poslovalnic. Imamo ogromno izkušenj z različnimi pristopi do elektronskega poslovanja in s strankami iz različnih panog. Če si v svoji spletni trgovini želite novega spletnega kataloga, drugačnega nakupovalnega vozička ali pa bi radi imeli boljši pregled nad zalogo, vrnjenimi izdelki ali se seznanili z zadovoljnostjo strank, vam bomo s spletnimi rešitvami ANGELIS pomagali doseči ravno to.

Stopite v stik z nami že danes. Za vas imamo na voljo pestro paleto možnosti, s katerimi lahko za vas oblikujemo novo spletno prodajalno in jo prilagodimo specifičnim potrebam vaše panoge.