Mobilne strani


Notice: Undefined index: ”5″ in /var/www/angelis.si/wp-content/themes/angelis-2018/rt-framework/functions/rt_shortcodes.php on line 1003

mobilna-stran

Spletni obiskovalci ob obisku vaše spletne strani pričakujejo optimizirano in mobilnikom »prijazno« spletno stran. Je vaša stran prilagojena mobilnim napravam?


POVEŽITE SE NA MOBILNI TRG

Ne glede na to, kako dobro je videti vaša stran in s kakšno zmogljivostjo deluje na zaslonu namiznega računalnika – njeno delovanje je na pametnih telefonih in tablicah skoraj gotovo omejeno. Mobilnikom prijazna spletna stran je bila včasih le stvar izbire, vendar je sedaj, v času pametnih telefonov, postala nujno potrebna. Dovolite, da vam pomagamo?


PAMETEN DIZAJN IN BOLJŠA ZMOGLJIVOST

Zavedate se dejstva, da potrebujete spletno stran, ki bo mobilnikom prijazna, vendar ne želite spreminjati dizajna in elementov na vaši trenutni spletni strani. Vse se začne in končna pri odzivnem dizajnu. Odzivni dizajn je prihodnost (in sedanjost) spletne izkušnje preko pametnega telefona in mi vas lahko popeljemo tja.

Odzivni dizajn vaši spletni strani omogoča, da spreminja svojo velikost v odvisnosti od velikosti zaslona naprave, na kateri se uporablja. Ne glede na velikost ekrana ali vrsto naprave, bo vedno prikazana v najboljši luči. Ob tem ne gre spregledati pomembnosti tega, da se ohrani enoten videz vašega spletnega mesta in obenem omogoči iste storitve tako za mobilne uporabnike kot za uporabnike, ki vašo spletno stran obiščejo preko namiznega računalnika.


POENOSTAVLJENA MOBILNA IZKUŠNJA

Nočete zapletati stvari? Ni problema. Oblikovalska ekipa ANGELIS bo razvila neodvisno mobilno spletno stran, ki bo zadovoljila vse potrebe vaših mobilnih obiskovalcev.

Navigacija po naših mobilnim napravam prijaznih spletnih straneh je preprosta in zasnovana tako, da vam in vašim uporabnikom omogoči hitrejše in predvsem funkcionalno brskanje. To je najboljše zagotovilo za rast na konkurenčnem mobilnem trgu.


STOPITE V STIK Z NAMI

Ne veste, katera oblika mobilniku prijaznega dizajna bi najbolj ustrezala vam in vašemu podjetju? Stopite v stik z nami in seznanili vas bomo z možnostmi, ki so vam na voljo. Hiter razvoj mobilnikom prijaznih medijev tudi od vaše spletne strani zahteva veliko prilagodljivosti.

V podjetju ANGELIS spletne rešitve se ukvarjamo z oblikovanjem mobilnih spletnih strani. Pridobili smo si veliko znanja in izkušenj ter te veseljem izkoristimo za oblikovanje vaše mobilne spletne strani, ki se bo prilagodila velikosti katerega koli zaslona in kateri koli znamki pametnega telefona.

Kaj to pomeni za vašo spletno stran? Mobilnikom prijazna spletna stran je bila običajno le ena izmed različic iste spletne strani. Ena različica je bila zasnovana za računalnike, druga pa za pametne telefone. A stvari so se spremenile. Z razvojem odzivnih, mobilnikom prijaznih dizajnov so se zdaj uveljavile strani, ki spreminjajo svojo resolucijo in velikost, glede na napravo, na kateri se do strani dostopa. Prej je zaradi daljšega časa nalaganja to za spletno stran predstavljalo veliko breme, a temu ni več tako. Odzivne mobilne spletne strani so zdaj veliko hitrejše in bolj optimizirane kot kadar koli prej.

Ni važno, s kakšno dejavnostjo se ukvarjate – naj bo to informativna dejavnost, spletna trgovina ali iskanje novih strank – vaša mobilna spletna stran mora pritegniti obiskovalce in jih hitro ter učinkovito spreminjati v nove stranke popolnoma enako kot spletna stran, ki jo vidimo na osebnem računalniku.

Študije razkrivajo, da vedno več ljudi uporablja svoj pametni telefon za vsakodnevna opravila kot so nakupovanje, iskanje lokalnih dejavnosti in brskanje po spletu. Mobilnikom prijazna spletna stran zato ni več stvar izbire, ampak že kar obveza v sodobnem poslovanju preko spleta. Ne zanemarite dejstva, da je odločitev za mobilnikom prijazno spletno stran lahko zelo donosna, saj imajo potencialne stranke v čedalje več primerih prvi stik z vašim podjetjem prav preko mobilne strani.

Na voljo je veliko izvirnih in zanimivih možnosti za oblikovanje mobilnikom prijazne spletne strani. Elegantna in uporabniku prijazna mobilna stran vam lahko hitro prinese veliko novih kupčij in potencialnih strank. Stopite v stik z nami, če bi radi izvedeli, kako lahko s pomočjo odzivne spletne strani postanete vodilni med svojimi tekmeci na spletno-mobilnem tržišču.