Spletno oblikovanje


Notice: Undefined index: ”5″ in /var/www/angelis.si/wp-content/themes/angelis-2018/rt-framework/functions/rt_shortcodes.php on line 1003

SPLETNO OBLIKOVANJE

Ste prepričani, da stranka ob obisku vaše spletne dobi pravi vtis? Ob obisku nefunkcionalnih spletnih strani se bo obiskovalec kaj hitro odpravil nazaj na spletni brskalnik. Če želite s svojo uporabno in vizualno privlačno spletno stranjo narediti dober vtis na vaše stranke, potem je čas za posodobitev.

V našem podjetju se ukvarjamo z izdelavo učinkovitih in privlačnih spletnih strani, ki so zasnovane in oblikovane tako, da izpolnjujejo zahteve sodobnih potrošnikov. Dajte nam priložnost in seznanili vas bomo z možnostmi za izboljšavo vaše spletne strani.


BOLJŠE ZA UPORABNIKE, BOLJŠE ZA ISKALNIKE

Ali veste, kako je videti koda vaše spletne strani? Ali vsak mesec plačujete za oblikovalske storitve, vaša spletna stran pa sploh ni v vaši polni lasti?

Naša ekipa oblikovalcev ima pri ustvarjanju spletnih strani vedno v mislih uporabnika. Za vas bo razvila popolnoma prilagodljivo stran, ki bo v vaši 100 odstotni lasti in s katero bo vaše podjetje izstopilo iz množice. Pri oblikovanju smo pazljivi na to, da je naša koda čista, ustvarjena spletna stran pa uporabna in dobro optimizirana.


PREDNOST ODZIVNEGA DIZAJNA

Morda je vaša stran videti elegantno in dobro deluje na namiznem računalniku, a žal dandanes to ni več dovolj. Ustrezno mora namreč delovati tudi na pametnih mobilnih telefonih, tablicah in drugih ročnih napravah.

Naša ekipa ustvarja spletne strani z odzivnim dizajnom, ki se bodo samodejno prilagajale različnim napravam. Tako so končni rezultat uporabniku prijazni vmesniki, združljivi z vsemi velikostmi ekranov.

Stopite v korak s časom in se vključite v najhitreje rastoči mobilni spletni trg.


DELOVANJE NAŠEGA IZDELKA

Ne glede na to, kako veliko je vaše podjetje, s čim se ukvarjate ali katera je vaša ciljna skupina potrošnikov – s spletnimi rešitvami ANGELIS vam bomo zagotovili spletno prisotnost, ki jo potrebujete.

Pobrskajte po naši galeriji in si oglejte odlične spletne strani, ki smo jih ustvarili za različna podjetja.


POSTOPEK IZDELAVE

Naši oblikovalci in razvijalci spletnih strani ustvarjajo spletne strani, na katere so stranke izjemno ponosne. Stopite v stik z nami, če želite izvedeti več o našem postopku ustvarjanja spletnih strani, ki so po meri prilagojene vsaki stranki posebej. Kaj lahko storimo za vas?