Tiskani mediji


Notice: Undefined index: ”5″ in /var/www/angelis.si/wp-content/themes/angelis-2018/rt-framework/functions/rt_shortcodes.php on line 1003

Spletno oglaševanje ne nadomešča tiskanega oglaševanja, ampak ga dopolnjuje. V takem celovitem marketinškem pristopu se skriva veliko potenciala.

Se vam zdi, da so tiskani oglasi zapravljanje denarja? Torej, prišel je čas, da spremenite svoje mnenje in ponovno premislite o svojem pristopu. Pri nas združujemo tiskano in digitalno oglaševanje ter razvijamo marketinške pristope, ki so vse prej kot zastareli.


VSE NA ENEM MESTU

V podjetju ANGELIS bomo poskrbeli za vse tiskane medije. Naša oblikovalska ekipa bo imela pregled nad vašim projektom od samega začetka pa prav do konca – od načrtovanja do tiskanja. Ustvarili bomo reklamno besedilo in grafični dizajn, če želite pa se bomo lotili tudi povezanih ciljnih spletnih strani in neposrednih poštnih storitev.

Vse storitve povezane s tiskanjem bodo naša odgovornost, ob tem pa vam zagotavljamo enotnost vaše znamke in reklamnega sporočanja.


REŠITVE PO MERI

V podjetju ANGELIS bomo s tiskanimi rešitvami našli ravno pravo ravnovesje med tradicijo in inovativnostjo, s katerim boste izstopali med svojimi tekmeci.

Obilica izkušenj z neposrednimi poštnimi kampanjami in digitalnim tiskanjem nam omogoča, da oblikujemo prepričljive in privlačne tiskane rešitve.


NAŠ TISKARSKI PORTFELJ

Oblikujemo gradivo za tisk v vseh oblikah, velikostih in zahtevnostih. Za vas bomo ustvarili vse od poslovnih vizitk, reklamnih brošur in reklamnih akcij do grafične zasnove za stojnice na različnih poslovnih sejmih. Imamo znanje in sredstva, ki jih potrebujete, predvsem pa je pomembno to, da nam lahko zaupate. Pobrskajte po naši galeriji in si oglejte, kaj vse lahko storimo za vas.