O NAS

SODELOVANJE Z NAŠIM PODJETJEM

Bi radi izvedeli, zakaj smo tako izjemno podjetje in kako vam lahko pomagamo? Z veseljem se vam predstavimo.

Spoznajte nas.

Spoznajte tudi naš celovit pristop, ekipo, tehnologijo in strast, s katero tehnologijo uporabljamo. ANGELIS vam zagotavlja trajne koristi, ki jih drugje najdete le stežka.


NA ENEM MESTU IMAMO VSE, KAR POTREBUJETE

Nudimo vam različne vrste storitev, od znamčenja in spletnega oblikovanja, pa do oblikovanja spletnih marketinških strategij, kot sta SEO optimizacija in oglaševanje na klik (PPC). Pokrijemo lahko vse vaše marketinške potrebe.
Če potrebujete marketinško gradivo, ustvarjalno dizajnersko podporo ali celovito marketinško kampanjo – s podjetjem ANGELIS boste v dobrih rokah.

ANGELIS vam priskrbi vse: DIZAJN, PLAČLJIVO ISKANJE, ORGANSKO ISKANJE, PRIKAZNO OGlAŠEVANJE in VHODNI MARKETING.


REŠITVE SO POMEMBNEJŠE OD IZDELKOV

Zavedamo se, da so najpomembnejši dejanski rezultati. Lahko nam zaupate. Za vas bomo ustvarili prilagojeno oglaševalsko kampanjo, ki bo vašemu podjetju prinesla največ koristi, pri tem pa ne bo obremenila vašega proračuna.


NAČRTI SO LAHKO VELIKI (IN MALI)

Med našimi strankami se znajdejo tako velika vodilna podjetja kot majhna lokalna podjetja. Zavedamo se dejstva, da določena strategija ni primerna za vsako podjetje, zato bomo oglaševanje vedno zasnovali tako, da bo najbolj primerno za vas in za vaše podjetje.


NE BOJIMO SE OBVEZNOSTI

Spletne marketinške strategije so dolgoročen pristop in ne le hitra rešitev. Naša ekipa bo ustvarila prilagojen načrt, ki bo okrepil vaše trženje in prinesel trajnostne rezultate.


NAŠE OBLJUBE NISO PRAZNE

Ne obljubljamo rezultatov »čez noč«, niti čudežnih rešitev. Svoje obljube podpiramo z dejstvi, strategije pa z resničnimi rezultati zadovoljnih in dolgoročnih strank.


TRANSPARENTNO POSLOVANJE

Ni potrebno, da nam verjamete na besedo, ali se sprašujete, če naš marketinški pristop sploh deluje. Omogočili vam bomo vpogled v analitiko in tekoče rezultate, tako da boste lahko napredek videli kar sami.


SMO DOBRI POSLUŠALCI

Cenimo vaše povratne informacije in upoštevamo vse vaše želje. Konec koncev, nihče ne pozna vašega podjetja bolje kot vi.


DELAMO V RAZLIČNIH PANOGAH

Naše stranke prihajajo iz različnih panog in se ukvarjajo z različnimi storitvami (iz težke industrije in proizvodnje, pa do storitev za nego hišnih živali). Z veseljem se naučimo novih stvari! In vedno opravimo “domačo nalogo” ter se podrobno pozanimamo o vašem podjetju, vaši panogi in vaših strankah.