Naša tehnologija

Radi imamo tehnologijo in prepričani smo, da boste navdušeni nad tem, kaj vse lahko dosežemo z njeno pomočjo.

Imamo orodja, ki jih potrebujete, in strokovnjake, ki jim lahko zaupate.

Moderni marketinški pristopi so zasnovani na tehnologiji in strokovnem znanju. V podjetju ANGELIS imamo orodja za uspešno upravljanje vaše oglaševalske kampanje in celovito ekipo strokovnjakov, ki bo to izpeljala.


PREGLEDNA SPLETNA ANALITIKA, 24 UR NA DAN, 7 DNI NA TEDEN

Bi si radi ogledali natančno razčlenitev uspešnosti delovanja vaše marketinške kampanje? ANGELIS bo za vas izdelal spletno nadzorno ploščo, ki bo vsebovala izmerjene podatke in ključne kazalnike uspešnosti vaše kampanje. Do nje boste imeli neprekinjen dostop, 24 ur na dan in 7 dni na teden.


ORODJA ZA SLEDENJE KLICEM

Podjetje ANGELIS s pomočjo tehnologije za sledenje klicev meri količino klicev in uspešnost delovanja marketinške kampanje, nato pa vam posreduje vse potrebne podatke. Spremljamo in analiziramo, od kod prihajajo klici, časovno okno, v katerem pokliče največ strank, zakaj kličejo vašo številko in veliko več.


PODATKI O SEO OPTIMIZACIJI IN PLAČLJIVEM ISKANJU

SEO optimizacija in oglaševanje na klik sta metodi, osnovani na podatkih. V podjetju ANGELIS imamo orodja za uspešno spremljanje vaših kampanj. Pazljivo spremljamo napredek in tako do popolnosti prilagodimo vašo strategijo ter nenehno izboljšujemo donosnost vaše naložbe.


RAZLIČNE RAZVOJNE MOŽNOSTI

Naša ekipa spletnih razvijalcev uporablja napredno kodiranje za razvoj hitrih, dostopnih in zelo zmogljivih spletnih strani. S strokovnim znanjem HTML5, CSS3 in PHP kodiranja razvijamo in optimiziramo spletne strani s privlačnim videzom in učinkovitim delovanjem.


EKIPA ZA TEHNOLOGIJO

Tehnologija je uporabno orodje, vendar jo lahko najbolje izkoristimo le z ekipo strokovnjakov znotraj industrije.

Podjetje ANGELIS ima svojo ekipo strokovnjakov iz SEO optimizacije, PPC oglaševanja (oz. oglaševanja »na klik«), družbenih medijev, e-trgovanja in več. Za razvoj ciljnih strategij, ki so osnova uspešnosti vašega podjetja, analizira podatke, priskrbljene s pomočjo različnih tehnologij.