Partnerski program

reseller

Medtem ko se oglaševalci čedalje bolj zanašajo na spletni marketing, so tradicionalne agencije postavljene pred izziv – strankam morajo omogočiti vrednost in zaščititi odnos z njimi, tako da jim ponudijo celovito spletno marketinško alternativo, obenem pa pod popolnim nadzorom ohraniti odnos med agencijo in stranko.

ANGELIS je partnerski odnos vzpostavil z različnimi marketinškimi agencijami – od agencij, ki delajo za velike znamke, do tradicionalnih medijskih agencij, ki potrebujejo zaupanja vrednega partnerja, ki bo lahko izpolnil vse potrebe strank v zvezi s SEO optimizacijo, iskalniškim marketingom in upravljanjem družbenih omrežij.

Program naše agencije ne-digitalnim agencijam in drugim interaktivnim agencijam, ki se ne specializirajo v storitvah iskalnega marketinga, omogoča, da le-te ponudijo strokovne iskalniško-trženjske storitve svojim strankam. Od tega imata korist obe strani: agencija obdrži profitno maržo z modelom periodičnega fakturiranja, stranka pa dobi celovito rešitev z dokazano uspešnim delovanjem. Ena stvar manj za katero vam bo treba skrbeti in en način več, kako povečati dobiček!

Partnerski program podjetja ANGELIS izpolnjuje vse potrebe na naslednjih področjih:

 • Ohranjanje strank
 • Transparenten odnos med partnerji in stranko
 • Priznan partner, vodilni v svoji industriji
 • Celovite rešitve iz spletnega marketinga
 • Dostop do vrhunske marketinške tehnologije
 • Učinkoviti postopki
 • Zaupnost

Ohranjanje strank

Ohranite odnos s svojimi strankami in nadzor nad njim tako, da jih omogočite celovito rešitev. Tako boste lažje obdržali stranko, imeli več vrednosti (konkurenčni diferenciator) in povečali svoj dobiček. Izberite partnerja, ki se ravna po najstrožjih etičnih načelih, saj je to bistvenega pomena za ohranjanje visoke ravni vaše integritete.


Partner z dokazano dobrimi rezultati in visoko stopnjo integritete

Sodelovanje s podjetjem, ki se ukvarja z iskalniških marketingom in je že izvedlo mnogo uspešnih kampanj za poznane blagovne znamke, je ključni faktor pri uspešnem ohranjanju dolgotrajnega odnosa z vašimi strankami.


Celovite iskalniško-marketinške rešitve

Naše spletne marketinške rešitve zajemajo SEO optimizacijske storitve na lokalni, državni in mednarodni ravni, upravljanje PPC oglaševanja oz. oglaševanja na klik, optimizacijo na lokalnem zemljevidu, optimizacijo ciljnih strani, trženje prek družbenih medijev in oblikovalske storitve.


Dostop do prvovrstne marketinške tehnologije

Pri trženju nikakor ne smete pozabiti na meritve in spremljanje uspešnosti delovanja. Znotraj našega programa bodo agencije, ki sodelujejo z ANGELISom dobile vpogled do podatkov o uspešnosti delovanja, ki jih bo s pomočjo tehnologije priskrbela naša ekipa ROI fanatikov. Naša tehnologija vam omogoča napredno poročanje, Angelisovi ekipi pa daje možnost za optimizacijo in piljenje oglaševalskih kampanj naših strank, da jim tako zagotovimo trajnostno uspešnost.


Učinkovit postopek

Naše osebje ima pestro paleto izkušenj pri delu z agencijami in veliko količino strank. Angelisov sistematični je sestavljen iz sledečih korakov:

 • Uvodna srečanja oz. zagonski sestanki z novimi strankami
 • Predlogi cenikov, ponudb in podpore
 • Raziskava za razvoj poslovanja
 • Združeni sestanki z novimi strankami
 • Stabilno vodenje odnosov s strankami
 • Poročanje o rezultatih kampanje
 • Določitev izvršilnega sponzorja

Zaupnost

Zaupanje je temelj uspešnega partnerskega odnosa, ne le med stranko in partnerjem, ampak tudi med partnersko agencijo in nami. Popolna zaupnost o informacijah v zvezi s strankami, marketingu in strategijami je zagotovljena vsem našim partnerskim agencijam.