Elektronsko poslovanje

e-poslovanje-storitev-original

Bi radi dohajali tekmovalno digitalno tržišče? Ne glede na velikost vašega podjetja – s pomočjo ANGELISa boste izstopali med tekmeci.

Pri uspešnem e-poslovanju ni toliko važna velikost kot strategija.

V podjetju ANGELIS imamo na voljo orodja in tehnike, s katerimi bomo vašo e-poslovalnico postavili v prvo vrsto na tržišču.
Z vhodnim marketingom spoznavamo, kaj najbolj pritegne stranke, podrobno pa smo seznanjeni tudi z delovanjem spletnih poslovalnic. V našem podjetju imamo vse, kar potrebujete za uspešno poslovanje prek spleta.

Naše storitve v povezavi z elektronskim poslovanjem vključujejo sledeče:


UVELJAVLJANJE BLAGOVNE ZNAMKE

Tržnim znamkam ustvarimo značaj, ki jih razloči od konkurenčnih znamk in zastopa vrednote podjetja.


E-POSLOVANJE

Vsakodnevna orodja za upravljanje poslovalnic, ki vam bodo olajšala spremljanje zaloge, dostave ipd.


MOBILNE STRANI

Vse več potrošnikov nakupuje kar prek svojega pametnega telefona ali tablice. Z našo pomočjo bosta vaša spletna stran in trgovina pridobili mobilno funkcionalnost, ki jo iščejo sodobni uporabniki.


PLAČLJIVO ISKANJE

Hiter in preprost način, da svoje spletne oglase izpostavite potrošnikom, ki iščejo podjetje, kot je vaše.


DRUŽBENI MEDIJI

Pri nas imamo na voljo vse od nastavitve do upravljanja profila. Naša ekipa za družbene medije bo ohranjala močno prisotnost in večala ciljno občinstvo na družbenih omrežjih, kot so Facebook, Twitter, LinkedIn ipd.


PRIKAZ

Naše obširno oglasno omrežje vaši znamki omogoča vidnost na straneh, ki jih potencialne stranke pogosto obiskujejo. Znotraj podjetja urejamo vse – od grafičnega dizajna do postavitve oglasa, v skladu z vašim finančnim načrtom.


REMARKETING / PONOVNO TRŽENJE

Ste se kdaj vprašali, kaj se zgodi z uporabniki, ki zapustijo vašo spletno prodajalno, pri tem pa niso opravili nobenega nakupa? Z našimi storitvami remarketinga lahko svoje oglase izpostavite ravno tem obiskovalcem in tako potencialne stranke pripeljete nazaj v svojo prodajalno.


ORGANSKO ISKANJE

Poznamo delovanje spletnih iskalnikov in sistem, po katerem uvrščajo spletne strani. Optimizirali bomo vašo spletno trgovino. Ta se bo med rezultati spletnega iskanja uvrščala bolje.


KLEPET V ŽIVO

S pomočjo živega klepeta boste v vaši spletni prodajalni strankam nudili isto osebno pomoč kot v fizični prodajalni. Ponujamo vrsto različnih paketov klepeta v živo za pomoč obiskovalcem spletne prodajalne. Na njihova vprašanja boste odgovarjali z lahkoto in hitro.