Lokalno poslovanje

lokalno-poslovanje2

Bi radi s proračunom lokalnega podjetja konkurirali velikim blagovnim znamkam? Mi vam lahko pomagamo.

Poiščite stranke v svoji bližini.

Z izboljšano spletno prisotnostjo podjetja vseh velikosti pridobijo veliko koristi – še posebej, če želijo navezati stik z lokalnim ciljnim občinstvom. V podjetju ANGELIS vas bomo oglaševali kupcem, ki so najbolj pomembni za vaše podjetje, in vam omogočili doseg, potreben za ohranjanje vaše vloge v skupnosti.

Naše storitve v povezavi z lokalnim poslovanjem vključujejo sledeče:


UVELJAVLJANJE BLAGOVNE ZNAMKE

Vašemu podjetju izoblikujemo značaj, ki bo pritegnil potrošnike in izstopal med konkurenti.


SPLETNO OBLIKOVANJE

Ne glede na to, kako veliko je vaše podjetje – spletna prisotnost je ključnega pomena. V podjetju ANGELIS oblikujemo in ustvarjamo privlačne ter funkcionalne spletne strani za podjetja vseh vrst in velikosti.


E-POSLOVANJE

Naš strokovni dizajn in uporabnikom prijazna programska oprema za upravljanje vam bosta olajšala ponujanje storitev po celi državi.


MOBILNE STRANI

Vzpostavitev močne mobilne spletne prisotnosti je zelo pomembna. Vaše poslovanje bomo prenesli na pametne telefone, tablice in druge naprave, tako da boste lahko kadarkoli stopili v stik s strankami.


TISKANI MEDIJI

Oblikujemo in tiskamo brošure, poštna sporočila in še veliko več. Želite izvedeti, kako združujemo tiskane in digitalne kampanje za omogočanje velike prednosti pri lokalnih strankah?


PLAČLJIVO ISKANJE

Najhitrejši in najenostavnejši način za vzpostavljanje stika s spletnim občinstvom. S plačljivim iskanjem se boste lahko usmerili na najbolj obetavne potencialne stranke, ne da bi vam pri tem skrbi povzročal proračun.


DRUŽBENI MEDIJI

Ne veste, kje točno bi začeli na družabnih medijih? Naši strokovnjaki za družbene medije imajo orodje in veliko izkušenj. Postavili in uredili bodo vaše uporabniške račune na družbenih omrežjih, vi pa boste tako svojemu lokalnemu občinstvu omogočili osebno izkušnjo kar prek spleta.


UPRAVLJANJE UGLEDA

Spremljanje spletnega ugleda lahko vzame tudi po več ur dnevno, če za to nimate pravega orodja. Mi vam bomo olajšali spremljanje in pregled nad spletnimi omembami vašega podjetja ter omogočili strateško odgovarjanje nanje.


Ne glede na to, kako veliko je vaše podjetje, koliko poslovnih enot imate ali katero ciljno skupino bi radi dosegli – s pomočjo podjetja ANGELIS boste ostali konkurenčni in povezani na spletu.

Želite izvedeti, kako lahko pomagamo vašemu lokalnemu podjetju? Stopite v stik z nami še danes.