Mednarodno poslovanje

poslovanje-na-drzavni-ravni1

Bi radi izvedli tržno akcijo po celi državi? ANGELIS vam lahko pomaga.

USPEŠNE OGLAŠEVALSKE STRATEGIJE

Najbrž imate že tako preveč dela, da bi se poleg tega nase prevzeli še vsakodnevno odgovornost vodenja uspešne marketinške kampanje. V podjetju ANGELIS razvijamo in upravljamo oglaševalske kampanje vodilnih podjetij znotraj posameznih industrij in našim strankam omogočamo znatno prednost ter velikansko skupino ciljnih strank.

Naše poslovne strategije in storitve na državni ravni zajemajo sledeče:


SPLETNO OBLIKOVANJE

Vaša spletna stran je obraz in vodilno mesto vašega podjetja obenem. V podjetju ANGELIS oblikujemo, razvijamo in vzdržujemo elegantne spletne strani ter jim omogočimo funkcionalnosti, ki bodo pritegnile in ohranile zanimanje vašega ciljnega občinstva.


E-POSLOVANJE

Od oblikovanja spletne trgovine pa do uporabniku prijaznega orodja za upravljanje le-te – pri nas vam nudimo vse, kar potrebujete za spletno trgovanje, s pomočjo katerega boste dosegli ciljno občinstvo na državni ravni.


MOBILNOST

Ne glede na to, kje se nahaja vaše podjetje – potrošniki vas bodo poiskali prek svoje mobilne naprave. Optimiziramo vašo spletno prisotnost na ročnih napravah (pametnih telefonih in tablicah) ter vašim spletnim obiskovalcem omogočamo funkcionalno delovanje in kvalitetno uporabniško izkušnjo.


ISKALNIŠKI MARKETING

S pomočjo iskalniškega marketinga lahko specifično ciljno občinstvo dosežejo vsi – podjetja na državni ravni in mala lokalna podjetja. Z ANGELISom lahko na svojo stran pritegnete uporabnike iz cele države, ne glede na to, ali ste iskalniškemu marketingu namenili velik ali majhen proračun.


TISKANI MEDIJI

Strateško zasnovan marketing s tiskanimi mediji bo vaše podjetje postavil neposredno v roke potrošnikov. S strokovnim grafičnim oblikovanjem in kakovostnim tiskom lahko dosežete nespletno ciljno skupino potrošnikov po celi državi.


DRUŽBENI MEDIJI

Poznamo različne nianse družbenih medijev. Potrebujete pomoč pri ustvarjanju svojega poslovnega profila, pri upravljanju oglaševalskih strategij prek družbenih medijev ali pa bi radi oglaševali prek omrežij, kot sta Facebook in Twitter? V podjetju ANGELIS vam lahko pomagamo s svojimi orodji in strokovnim znanjem.


PRIKAZ

Ne veste, kako bi dosegli ustrezno ciljno skupino kupcev na državni ravni? Nudimo vam strokovno oblikovanje vaših prikaznih oglasov, ki bodo umeščeni v naše obsežno oglaševalsko omrežje, in jih postavimo prav pred tisto ciljno skupino kupcev, ki jo želite doseči.


PONOVNO TRŽENJE

Uporabniki med primerjanjem različnih podjetij in izdelkov včasih pozabijo, katere spletne strani so že obiskali. S pomočjo naših storitev ponovnega trženja lahko vaše podjetje oglašujete uporabnikom, ki so že obiskali vašo stran, ter tako povečate verjetnost, da bodo izbrali prav vaše storitve/izdelke.


SEO OPTIMIZACIJA

Optimizacija spletnih strani znatno prispeva k višjem uvrščanju vaše strani med rezultati iskanja in posledično na vašo stran privabi več organskega spletnega prometa.


SEO OPTIMIZACIJA VIDEO POSNETKOV

Spletni video posnetki so po celem svetu zelo priljubljeni med potrošniki. Optimizirali bomo vaše video posnetke in pregledovali podatke o uporabnikih oz. gledalcih – tako boste lažje povečali svoje število ogledov in merili odzivnost potrošnikov.


AVTOMATIZACIJA TRŽENJA

Ni si potrebno delati preveč težav s trženjem vašega podjetja, tudi če ciljate na večjo skupino potrošnikov na državni ravni. V podjetju ANGELIS bomo avtomatizirali postopek in tako znatno zmanjšali delovno obremenitev vaše prodajne ekipe.